Launch trailert kapott az ELEX

2017. október 17.
3.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ Nordic és a Gothic-sorozattal elhíresült Piranha Bytes bemutatta a közös kooperációjuk eredményeként elkészült ELEX című akció-szerepjáték utolsó hivatalos kedvcsinálóját.
 

A videó az efféle mozgóképekhez hasonló formában egy alapos összefoglalást igyekszik adni nekünk az ELEX sajátosságairól, ami esetünkben leginkább abban rejlik, hogy a készítők alaposan elegyítették egymással a sci-fi és a klasszikus fantasy elemeket, így a végeredmény egy kicsikét olyan lett, mintha a Gothic- vagy a Risen-sorozatokat kevertük volna a Mass Effect- és a Dead Speace-szériákkal.

Ha neked is megtetszett ez a különleges hibrid, az ELEX a mai napon jelenik meg világszerte - így hazánkban is - PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ez előtt néztem meg egy Destiny 2 videót. Na most, ha nekem nincs ideírva, hogy melyik melyik, felőlem egy játék is lehetne a kettő, annyira semmitmondóan egyformák, legalábbis én annak látom őket.

GC nem akarja bevezetni, hogy az ilyen trailerek alá kiírja, hogy milyen muzsika szól bennük? Tök menő lenne. Ez annyira bejött nekem, de nem vágom mi a címe, vagy ki az előadó.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Whooaaaaaa ez nagyon állat!

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem is olyan rossz.

válasz erre
ELEX
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt