Launch trailert kapott a Resident Evil Zero HD Remaster

2016. január 20.
4.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nappal hivatalosan is elérhetővé vált a Resident Evil-sorozat egyik klasszikus epizódjának HD feldolgozása, avagy a Resident Evil Zero HD Remaster.

Ennek örömére a Capcom nem csak a megjelenés hírét kürtölte világgá, hanem egy launch trailert is bemutatott a rajongóknak, amiből tisztán kivehető, hogy milyen nagyszerű élmények is várnak azokra, akik megvásárolják maguknak a franchise előzménytörténetét, amit a kritikusok éppen a minap elég vegyes színben tüntettek fel.

A Resident Evil Zero HD Remaster egyébiránt elérhető digitális formában, de a Resident Evil Origins Collection részeként dobozba zárva is lecsaphattok rá az első rész felturbózott változatával egyetemben.

Nézd nagyban ezt a videót!7 hozzászólás

kumar007

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Hát hogy én ezt nem fogom vinni az is tuti ! mind1 lenne ha a Super mario remake-t kapna .. Annyira gáz hogy a száv éves gamekat csinálják megfele

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem rossz, de ezt nem a megjelenés előtt kellett volna kirakni?
Jó tudom ez most szemétség volt.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nekem sem csúnyának, sem igazán szépnek nem tűnik, átlagos. Azok tudnának igazi véleményt mondani, akik játszották az alapkiadását ennek.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

HD-be már nagy Tv-n is zsír.

válasz erre

Tommy

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Az irányítás nekem is az agyamra ment (az eredetinél is), viszont ez a játék ilyen. Próbálták mai szintre hozni a grafikát némileg, de ez akkor is egy régi játék. z vagy bejön valakinek vagy nem. Nekem igen.

válasz erre

Imperator

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Steamen olvasgatom az értékeléseket, igaz kevés van még, de a negatív többsége is csak abból áll, hogy 30fps-sel fut a játék. Egyik ismert külföldi oldal is negatívnak olyat hozott fel, hogy gyenge a történet meg kevés az inventory. Mintha azt várták volna, hogy teljesen újraírják az egész játékot. Szerintem nem lett rossz, akinek tetszett az eredeti az tuti szeretni fogja ezt is.

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Azért kíváncsi leszek hogy milyen valóban. A legutóbbi HD az irányítással ment az agyamra pl.

válasz erre
Resident Evil Zero HD Remaster
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaWillThaWheel profiljaMonyo profiljaManiac profilja