Launch trailert kapott a Resident Evil Zero HD Remaster

2016. január 20.
4.5691
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nappal hivatalosan is elérhetővé vált a Resident Evil-sorozat egyik klasszikus epizódjának HD feldolgozása, avagy a Resident Evil Zero HD Remaster.

Ennek örömére a Capcom nem csak a megjelenés hírét kürtölte világgá, hanem egy launch trailert is bemutatott a rajongóknak, amiből tisztán kivehető, hogy milyen nagyszerű élmények is várnak azokra, akik megvásárolják maguknak a franchise előzménytörténetét, amit a kritikusok éppen a minap elég vegyes színben tüntettek fel.

A Resident Evil Zero HD Remaster egyébiránt elérhető digitális formában, de a Resident Evil Origins Collection részeként dobozba zárva is lecsaphattok rá az első rész felturbózott változatával egyetemben.

Nézd nagyban ezt a videót!7 hozzászólás

kumar007

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát hogy én ezt nem fogom vinni az is tuti ! mind1 lenne ha a Super mario remake-t kapna .. Annyira gáz hogy a száv éves gamekat csinálják megfele

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem rossz, de ezt nem a megjelenés előtt kellett volna kirakni?
Jó tudom ez most szemétség volt.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nekem sem csúnyának, sem igazán szépnek nem tűnik, átlagos. Azok tudnának igazi véleményt mondani, akik játszották az alapkiadását ennek.

válasz erre

kpal

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

HD-be már nagy Tv-n is zsír.

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az irányítás nekem is az agyamra ment (az eredetinél is), viszont ez a játék ilyen. Próbálták mai szintre hozni a grafikát némileg, de ez akkor is egy régi játék. z vagy bejön valakinek vagy nem. Nekem igen.

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Steamen olvasgatom az értékeléseket, igaz kevés van még, de a negatív többsége is csak abból áll, hogy 30fps-sel fut a játék. Egyik ismert külföldi oldal is negatívnak olyat hozott fel, hogy gyenge a történet meg kevés az inventory. Mintha azt várták volna, hogy teljesen újraírják az egész játékot. Szerintem nem lett rossz, akinek tetszett az eredeti az tuti szeretni fogja ezt is.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Azért kíváncsi leszek hogy milyen valóban. A legutóbbi HD az irányítással ment az agyamra pl.

válasz erre
Resident Evil Zero HD Remaster
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWarriorAutobot profiljarDAVE profiljaWillThaWheel profiljaSzedam profiljakylx profiljamola00 profiljazolika1994 profilja