Launch trailert kapott a Destiny 2: Forsaken

2018. augusztus 29.
3.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak néhány nap, és rövidesen az iskola indulása után elrajtolhat majd a Destiny 2: Forsaken kiegészítő is, amihez a készítők most összedobtak egy kapcsolódó launch trailert, mely elképesztően hatásosra sikeredett.

A videó ugyanis megmutatja nekünk azt a sötét és személyes sztoriszálat, ami jellemző lesz az egész bővítményre, mely bár csak szeptember 8-án érkezik, ellenben a rajongók számára már most letölthető hozzá a pre-patch, ami elengedhetetlenül fontos a kiegészítő telepítéséhez.

A Bungie egyébiránt egy fejlesztői naplóval is szolgált a Destiny 2 kapcsán, hogy megoszthassák velünk a második évaddal érkező extrák premierjének időpontjait. Ennek megfelelően szeptember 18-án számíthatunk a The Iron Banner visszatérésére egy új Crucible pályával, szeptember 25-én pedig egy új Crucible játékmód, a Breakthrough is csatlakozik a bulihoz.

Emellett októberben visszatér a Festival of the Lost event is a játékba, de heti rendszerességgel kapunk frissítéseket majd a Dreaming City-hez - rengeteg meglepetés társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nagyon ütős!

válasz erre

Hentes

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Hát trailert, azt tudnak csinálni!

válasz erre
Destiny 2: Forsaken
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljamarco profilja