Launch trailert kapott a Dark Souls 3

2016. március 23.
1.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár nem igazán értjük a japán kriksz-krakszokat, de a DualShockers munkatársai szerint a From Software a tegnap esti órákban a Dark Souls 3 utolsó hivatalos mozgóképével lepett meg minket.
 

Ez annyira nem is nagy butaság, hiszen a játék Japánban a mai napon kerülhet fel a boltok polcaira PS4-re és Xbox One-ra is, egyszóval az ottani rajongók már igazán szomjazhattak erre az utolsó kedvcsinálóra, amit azért természetesen a nyugati rajongók se szalasszanak el.

Egyrészt ugyanis a trailer rendkívül látványos képsorokkal kecsegtet, másrészt pedig legkésőbb április 12-én Európa földjén is megjelenhet majd a játék, ha tehát már tűkön ülve várjátok, pörögjön is hozzá az utolsó hangos dal. Vagy valami olyasmi.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

venoman

2 éve, 3 hónapja és 1 napja

közepes misztikus elmegy !

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 3 hónapja és 1 napja

Pont ma álltam neki a 2. résznek. Miután beleszerettem a Bloodborneba, nagyon megtetszett a sorozat. Egyébként külön örülök, hogy a 3. rész már inkább a Bloodbornere hajaz.

válasz erre

Ravor

2 éve, 3 hónapja és 1 napja

Már nagyon várom az európai megjelenést

válasz erre

kakas201

2 éve, 3 hónapja és 1 napja

Kár hogy olyan későn jön el hozzánk :'(

válasz erre
Dark Souls 3
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljaHUNSacha profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaManiac profiljakpal profilja