Launch trailert kapott a Crackdown 3

2019. február 06.
5.7171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nehéz elhinni, de a Sumo Digital a háttérben pontot tett a Crackdown 3 fejlesztési munkálataira, aminek és a közelgő megjelenésnek a jóvoltából pedig most elkészült hozzá egy mindent összefoglaló launch trailer.

A mintegy másfél percet felölelő videóban elképesztően intenzív akciókat vehetünk szemügyre, azonban azt továbbra sem mondanánk, hogy látványos, ami elénk tárul, hiszen nem sikerült túl maradandót alkotniuk a fejlesztőnek ezzel a képregényes megoldással, sőt helyenként egyenesen csúnya és üres, amit látunk.

A Crackdown 3 azonban ennél már nem lesz se szebb, se jobb, lévén február 15-én számíthatunk a megjelenésére PC-n és Xbox One-on egyaránt, de benne lesz az Xbox Game Pass kínálatában is, ha közvetlenül nem akarunk fizetni érte.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

zender

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez bizony rohadt csúnya.

válasz erre

Hellblade

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Már önmagában vicc amilyen feneket kerítenek ennek a harmadosztályú játéknak..
Én a helyükben ha nem akarnék csináltatni rendes exkluzívokat,eladnám a Sonynak a 3 címemet,és nem szégyenkeznék ilyen játékokkal!

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Semmi változást nem látok a 2-höz képest!

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

***** ronda játék, és ez a trailer sem segít megszépíteni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profilja