Launch trailert kapott a Citadel: Forged With Fire

2017. július 28.
3.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalosan is felkerült a Steam Early Access kínálatába a Citadel: Forged With Fire címre keresztelt nyitott világú online szerepjáték, amivel kapcsolatban a készítők gondosan kerülik az MMO jelzőt - méghozzá nem véletlenül.

A játék ugyanis a felfedezés mellett az ütközetekre helyezi a legnagyobb figyelmet, amivel kapcsolatban az érdekességet leginkább az adja, hogy a Blue Isle Studios szinte mindent alárendelt a varázslásnak, ezáltal brutális varázspárbajokat vívhatunk majd a játékban, miközben csodálatos, sárkányokkal és egyéb teremtményekkel színesített világban kalandozhatunk, kastélyokat építhetünk és rombolhatunk le, hovatovább hagyományos fegyveres ütközeteknek is a részeseivé válhatunk.

Ha szimpatikus a Citadel: Forged With Fire - például az alábbi utolsó trailer alapján -, akkor ne habozz sokáig, csapj le a korai változatra még ma a Steam Early Access kínálatából. A végleges verzió érkezését 2018 elején várhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Citadel: Forged With Fire címre keresztelt nyitott világú online szerepjáték, amivel kapcsolatban a készítők gondosan kerülik az MMO jelzőt - méghozzá nem véletlenül.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Vannak részek, amik nagyon tetszettek a trailerben, vannak, amik kevésbé. Hiába kerülik az MMO jelzőt, ez kőkeményen az lesz, csak itt most varázslók, meg varázslények uralják a pályát.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Na ezt biztos ki fogom próbálni. Egyszerűbb mint a Skyrim világa (legalábbis annak tűnik), épp ezért jó kis belépő lehet egy ilyen stílusba nekem.

válasz erre

Direktor

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Jó kis game lesz! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nem a legszebb, de a környezet tetszik.

válasz erre
Citadel: Forged With Fire
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja