Launch trailert és demót is kapott a Forza 7

2017. szeptember 20.
4.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Stílusosan célegyenesbe ért végre a Turn 10 Studios csapata a Forza-sorozat legújabb epizódjával, amire a megjelenés szempontjából bár egy picikét még várnunk kell, azonban aki szeretné, az már most sort keríthet a játék kipróbálására.

Az alkotók ugyanis PC-re és Xbox One-ra is letölthetővé tették a Forza Motorsport 7 mintegy 23GB-os demóját, amelyben megtaláljuk többek között a dubaji pályát, az olasz Mugellót, sőt a Nürburgringet is, miközben az autók szempontjából egy Nissan Nismo GT-R LM-et, egy Porsche 911 GT2 RS-t, valamint egy Mercedes versenykamiont is kipróbálhatunk.

Ha egyelőre nincs még lehetőséged belekóstolni a végleges formájában október 3-án érkező játékba, akkor se csüggedj, a készítők ugyanis elkészítettek hozzá egy elképesztően hatásos launch trailert, amely korábban még soha nem látott pillanatokkal prezentálja nekünk a Forza Motorsport 7 élményét.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

23Gb-s demo az szép nagy. Örülök, hogy valakik még veszik a fáradságot és kiadnak kipróbálható verziót, de az ilyen bitang méretek miatt szoktam le a demokról.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Az optimalizálás kegyetlen jó, látszik ez már a forza horizon 3-on is, sok patchet kapott pc-n és kb mindenkinek 1.5 szer jobban fut már a demohoz képest. Itt már eleve a javitott enginet kapta PC-n. Nagy negativum nálam, hogy nem hajlandóak támogatni a 21:9et, full hdben viszont betonstabil 60fps-t hoz. A demo maga kicsit idegesitő pl. nincs race restart, de az élmény garantált. A kamion pedig eszméletlen jó dolog. A Porsces pályán tényleg nagyon precizen kell menni, nem csoda ha videóban amit láttunk róla faltól falig ment a csávó. A nissanon kaland a német pályán pedig nagyon feelinges ahogy leszakad az ég. A forzákkal egy bajom van, nem úgy és nem olyan jól tekeri a kormányt mint ahogy kéne ezért a kormánytámogatottsága se a legjobb. Látszik hogy gamepadra van. Ami szimulátorhoz képest jó, csak az ember lehetne sokkal jobb is ha nem kacsáz be attól hogy próbál ellenkormányozni, amit gamepadon nem lehet olyan precizen kivitelezni, de a játék nagyon segitőkész, mindenki megtalálja azokat a segitségeket amit bekapcsolva sikerélménye lesz. Ha a végleges játékon csiszolnak, tényleg jó vétel, de én már elköteleztem magam a PROJECT CARS 2-re röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Tipikus Forza! Nagyon állat! mosolygó smiley

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Perfekt lett az optimalizálás pc-re!

válasz erre
Forza Motorsport 7
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja