Launch trailerrel ünnepelhetjük a Dead Rising 4: Frank's Big Package megjelenését

2017. december 06.
11.5541
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom bemutatta a Dead Rising 4: Frank's Big Package utolsó hivatalos kedvcsinálóját, így még egyszer és utoljára lehetőségünk van mozgásban is megnézni a népszerű zombimészárlás hamarosan érkező PS4-es változatát.

A tavaly decemberben Xbox One-exkluzívként debütált, időközben viszont PC-re is megjelent Dead Rising 4 egyébként egy igencsak komoly csomagocskában jut el PlayStation 4-re, hiszen az alapjáték mellett az eddigi összes DLC-t tartalmazza, sőt a Capcom hőseinek őrült jelmezeibe is belebújtathatjuk Frank Westet.

A Dead Rising 4: Frank's Big Package a mai nappal világszerte elérhetővé vált PS4-re, amennyiben pedig szeretnél felkészülni belőle, most már ne halogasd sokáig az ismerkedést, az alábbi launch trailer tökéletes lesz hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Másnak is feltűnt, vagy csak én vagyok ennyire belebuzulva a GTA-ba, de néha Frank teljesen úgy néz ki, mint Michael a GTA V-ből?

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Beteg egy játék de nagyon imádom!

válasz erre
Dead Rising 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljaDrThezeus profiljaDrThezeus profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaMarduk profiljaBvektor profiljaTuttu13 profiljaturatur profilja