Launch trailerrel rajtolt el a Far Cry 5: Hours of Darkness DLC

2018. június 06.
4.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalosan is elrajtolt a Far Cry 5 első nagyobbacska DLC csomagja, mely Hours of Darkness címmel kiszakít minket az addig megszokott környezetből és egyenesen a vietnami háborúba kalauzol minket egy rövidke kaland erejéig.

Hogy mégis milyen őrült bevetések várnak ránk a történelmi környezetben - túlzás nélkül egy játék a játékban funkcióról beszélünk - azt a Ubisoft ráadásul egy kapcsolódó launch trailerrel igyekezett nyomatékosítani, melyben láthatjuk pár pillanat erejéig Wendell Redler múltidéző sztoriját.

Az egyjátékos- és kooperatív módban is játszható bővítményben egy halom új felszerelést és képességet érhetünk majd el, miközben hősünk oldalán az lesz a feladatunk, hogy megmentsük csapatunkat az észak-vietnami haderők karmaiból.

Ha tetszik mindaz, amit az alábbi videón látsz, a Far Cry 5: Hours of Darkness már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is 12 dolláros árcédulával, vagy a Season Pass részeként.

Nézd nagyban ezt a videót!



Far Cry 5 első nagyobbacska DLC csomagja, mely Hours of Darkness címmel kiszakít minket az addig megszokott környezetből és egyenesen a vietnami háborúba kalauzol minket egy rövidke kaland erejéig.'>
1 hozzászólás

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

De fura trailer ez. meglepett smiley

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja