Launch traileren a Halo Infinite

2021. november 30.
34.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Halo Infinite megjelenése már tényleg a nyakunkon van, pörögnek az infók, plusz a különböző nyilatkozatok is, szóval a marketinggépezet dübörög, és úgy tűnik, tetőfokára hágott hiszen megérkezett az utolsó előzetes a megjelenés előtt.

A pörgős trailer sok újdonságot nem fed fel a közelgő epizód eseményeiből, Master Chiefnek a Zeta Halon kell megküzdenie a Banished frakcióval, hogy megmenthesse az emberiséget, és közbe állandó útitársát, Cortana-t is keresi.

A semi-open world elemekkel dolgozó FPS sok viszontagságon ment keresztül, de úgy tűnik, innen már tényleg nincs sok hátra, hogy belevághassuk magunkat december 8-án, az év utolsó komoly megjelenésébe. Mindeközben a többjátékos már hamarabb megérkezett, ami körül rengeteg fejlemény zajlik az utóbbi időben.

Nézd nagyban ezt a videót!



Halo Infinite megjelenése már tényleg a nyakunkon van, pörögnek az infók, plusz a különböző nyilatkozatok is, szóval a marketinggépezet dübörög, és úgy tűnik, tetőfokára hágott hiszen megérkezett az utolsó előzetes a megjelenés előtt.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Elég jónak tűnik.

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Dög! Mondjuk a játékkal én mindenképp várnék, míg ki nem jönnek a tesztek..

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Össze van rakva rendesen!

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja