Látványos The 3rd Birthday trailer látott napvilágot

2010. augusztus 24.
2.1031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Parasite Eve mellékszálaként emlegetett The 3rd Birthday nevére már feltehetően a legtöbb PlayStation Portable tulajdonos felfigyelt a múltban, hiszen egy olyan, elsősorban az akció és a horror kategóriájába helyezhető alkotás készül a név alatt, ami a megjelenését követően alighanem a kis konzol játékfelhozatalának a legjobbjai közé kerül.

A szerepjátékos elemekkel keményen megtűzdelt, enyhén depresszív hangulatot is árasztó programról pedig az illetékesek a minap egy friss mozgóképet hoztak nyilvánosságra.

A látnivaló az erősen ajánlott kategóriában kapott helyet, hiszen betekintést nyújt a történetbe, méghozzá úgy, hogy közben számtalan gameplay felvételt is megtekinthetünk róla. Ezeken hősnőnk kíméletlenül, szinte érzelmek nélkül nyit tüzet a közeledő ellenfelekre, akik leginkább az ocsmány szörnyek kategóriájába sorolhatók. Látszik, hogy a Square Enix, annak ellenére is, hogy a PSP masina jelenleg csak felkapaszkodóban van, mindent megtesz azért, hogy a The 3rd Birthday egy kiváló alkotása lehessen a kis konzolnak. Ha kételkednél az állításban, akkor nézd meg az alábbi videót:

#tv#

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 10 napja

nagyon jól néz ki

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 10 napja

Döbbenet hogy mire képes a psp

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja