Látványos előzetes érkezett a Warframe legújabb kiegészítőjéhez

2021. november 30.
34.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Warframe manapság is igen népszerű akció-RPG köszönhető ez a folyamatos támogatásnak, és nagyszabású frissítéseinek, amiket a megjelenése óta kap, és most sem lesz ez másképp, ismét érkezik egy óriási kiegészítő.

A Warframe: The New War még a júliusi Tennoconon kapott egy hosszabb gameplayt, melyben részletesen megtekinthettük, hogy a legújabb sztori expanzió mivel is kecsegtet. Azonban akkor pontos megjelenési dátumot nem kaptunk (az évet leszámítva), most viszont ez megváltozott.

A DLC legújabb CGI előzetese nemcsak szokásszerűen magas minőségű, hanem még a megjelenési dátumot is leleplezte. Ezek alapján pedig 2021. december 15-én ugorhatnak bele az ifjú űrnindzsák a kalandba. A cross-play és cross-save lehetőségekről még nem kaptunk infókat, azonban gyanús, hogy a frissítés körül fog érkezni ez a sokak által várt lehetőség.

Nézd nagyban ezt a videót!



Warframe manapság is igen népszerű akció-RPG köszönhető ez a folyamatos támogatásnak, és nagyszabású frissítéseinek, amiket a megjelenése óta kap, és most sem lesz ez másképp, ismét érkezik egy óriási kiegészítő.'>
3 hozzászólás

Wayfarer

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Raiden: N3w bl00d.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja

Tényleg dög! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 7 hónapja

Ez de király!

válasz erre
Warframe
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja