Láthatáron az új Nvidia RTX 3050 Ti videókártya az Asus szerint

2021. március 06.
30.2681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Asus honlapján felbukkant szivárgás szerint az Nvidia új RTX 3050 Ti VGA bevezetésére készülhet, lévén a VideoCardz szerint az Asus közzétette legújabb TUF Dash F15 játék laptopjának frissített specifikációit.
 

Ebben megemlítésre került egy nem kiadott Nvidia GeForce RTX 3050 Ti laptop videókártya, amiről korábban még nem hallottunk. A számozási séma azt sugallja, hogy az Nvidia hamarosan piacra dobhat egy negyedik, 30-as sorozatú laptop VGA-t, hogy csatlakozzon ezzel a meglévő RTX 3060, RTX 3070 és RTX 3080 kártyákhoz.

Az Asus honlapja továbbá megemlíti, hogy a kártya 4 GB memóriával rendelkezik, de a cég nem közölt további részleteket az órajelekről, sőt, igazából hivatalos keretek között sem kommunikálták egyelőre a kérdéses leaket.
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

50-es végződésű kártyát csak az vesz, aki nagyon minimálban akar játszani. 60-as már belépő szint, de a 70-es a középkategória. Csak azoknak amúgy is magas áruk van, jelenlegi helyzetet nem is nézve. Szerencsére amikor (ha) normalizálódik az áruk a kártyáknak, régebbi generációban nagyon érdemes keresgélni, mert annyit az újak nem fejlődnek, amennyivel többe kerülnek.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Manapság már nagyon drágák ezek is.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja,

Mordorer írta:
Ez egy olcsósított verzió lesz talán?
"olcsó". 450K.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja,

Ez egy olcsósított verzió lesz talán?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaaszkorbin profilja