Last Ranker: Debüt videó

2009. október 23.
2.3091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Last Ranker címre hallgató projekt sikeresen elkerülte eleddig híresen aktív figyelmünket, holott egy igazán ígéretes munkának tűnik, egy részről a mögötte álló csapat tagjainak hírnevétől fűtve.

A PlayStation Portable exkluzív szerepjátékot a Capcom fogja piacra segíteni valamikor a következő esztendőben, a fejlesztési munkálatokért azonban az Image Epoch csapata felel. A játék otthonául szolgáló világban a népesség legnagyobb része katonáskodik, főszereplőnk, Zig is egy ilyen militarista egyén, aki egy olyan szervezetbe lép be, sok más polgárral egyetemben, amely ezeket az embereket rangsorolja, harci képességeik alapján.

A játékosok feladata lesz, hogy Zig-et elvezessék számtalan harcon át az első helyezésig, avagy az abszolút csúcsig, nagyrészt valós idejű harcrendszerben csatázgatva. A műfaját illetően a Last Ranker határozottan és hangsúlyozottan nem akció, hanem szerepjáték, bár nem alapíthatunk olyan csapatokat, mint a legtöbb J-RPG-ben, ettől függetlenül lesznek időnként betársuló, nem állandó jelleggel velünk tartó felek.

A játék mögött olyan remek hírű emberek állnak, mint Matsukawa Minae (Phoenix Wright) producer, Niinou Kazuya (Seventh Dragon) rendező, Nojima Kazushige (Final Fantasy VII, Kingdom Hearts) szkenárió író, Shimomura Yoko (Street Fighter II, Kingdom Hearts) zeneszerző, és Yoshikawa Tatsuya (Breath of Fire, Devil May Cry 4) karakter dizájner.

Ha ezek a játékipari kiválóságok sem adnak elég okot arra, hogy odafigyeljünk a játékra, akkor semmi a világon. A címet nem a napokban jelentették be, viszont csak ma érkezett meg az első videó róla. Sajnos csak CG szösszenet, de, hogy annak az egyik legjobb fajtája, azt előre nyugtázzuk. Shimomura szerzeménye igazi mélységet kölcsönöz az előre letárolt jeleneteknek. Hamarosan még többet hallhatunk majd felőle, legalábbis ebben reménykedünk.

#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja