Lassan vége a Call of Duty: Infinite Warfare bétának - nézz néhány vagány felvételt belőle!

2016. október 24.
2.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak néhány óráig tart a Call of Duty: Infinite Warfare második béta hétvégéje, amely egyben az utolsó kipróbálási lehetőség a megjelenés előtt, így igazán szerencsésnek érezhette magát az, aki bele tudott kóstolni ilyen formában az alkotásba.

Amennyiben te nem tartozol a szerencsés flótások közé, akkor se csüggedj nagyon, egyrészt a premier már itt van a nyakunkon, másrészt pedig a kipróbálók nem voltak irigyek, ezáltal bemutattak nekünk néhány látványos gameplay felvételt a tesztekből a Twitteren keresztül.

Ha te is egyre nehezebben várod már a Call of Duty: Infinite Warfare november 4-re esedékes premierjét, akkor itt a remek alkalom, hogy egy kicsit enyhíthesd a háborúzás iránti vágyadat.










Call of Duty: Infinite Warfare második béta hétvégéje, amely egyben az utolsó kipróbálási lehetőség a megjelenés előtt, így igazán szerencsésnek érezhette magát az, aki bele tudott kóstolni ilyen formában az alkotásba.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 23 napja

Ránézek a játékra és semmit nem érzek. Ránézek a Battlefieldre egy csodálom. Nekem ez a játék úgy néz ki, mint a Titanfall 2 jelenetei. Ha nem tudnám melyikből látok részleteket, összekeverném.

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja