Lara Croft and the Guardian of Light: Új képek a játékról

2010. április 29.
2.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Crystal Dynamics studió közzétett néhány érdekes, új képet a Lara Croft and the Guardian of Light nevet viselő produktumról, ezek közül a Lara-t és Totec-et ábrázoló illusztrációt a híres és a tengerentúlon igen népszerű fantasy művész, Michael Komarck alkotta meg.

Arról, hogy pontosan milyen jellegű meglepetéseket tartogat majd a szoftver a Tomb Raider sorozat elkötelezett híveinek, csak találgatni lehet, de tény, hogy ez az alkotás nem képezi szerves részét a korábban rendkívül nagy sikerű szériának, így a régi, megszokottól eltérő, irányításban, illetve a némileg rendhagyó izometrikus nézetben nincs semmi kivetnivaló.

A matériában, mely kizárólag digitális formában lesz elérhető, talán a legnagyobb újdonság, hogy többjátékos módban is játszhatunk majd barátainkkal, ismerőseinkkel így a kooperatívan végrehajtott missziók alatt együtt lehetünk részesei a változatos helyszíneken zajló kutatásoknak, csatáknak és egyéb, leginkább a szürkeállományunkat próbára tevő összetett kirakós rejtvényeknek, feladványoknak.
Lara Croft útitársa legújabb kalandjai során Totec lesz, aki a dél-amerikai maja törzs leszármazottainak egyik még élő tagja, így ő jó segítségére lehet majd az ősi misztériumokon alapuló feladatok megoldásánál.

A legfrissebb információk szerint a termék PC-re, Xbox Live Arcade-ra és PlayStation-re fog megjelenni.


Lara Croft and the Guardian of Light: Új képek a játékról - 2. kép



Lara Croft and the Guardian of Light: Új képek a játékról - 3. kép



Lara Croft and the Guardian of Light: Új képek a játékról - 4. kép

Lara Croft and the Guardian of Light nevet viselő produktumról, ezek közül a Lara-t és Totec-et ábrázoló illusztrációt a híres és a tengerentúlon igen népszerű fantasy művész, Michael Komarck alkotta meg.'>
2 hozzászólás

marco

15 éve, 1 hónapja és 14 napja

Jaja. És hú de nagon más már ez, mint az eredeti game...

válasz erre

Rain

15 éve, 1 hónapja és 14 napja

Alulról a második kép: echte Diablo...nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Lara Croft and the Guardian of Light
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja