Lara Croft and the Guardian of Light: Xbox 360-ra már tölthető az All the Trappings DLC

2010. október 27.
2.4181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja a mai napra virradóra Xbox 360 konzolokon elérhetővé tette a Lara Croft and the Guardian of Light legújabb DLC csomagját, amiről tulajdonképpen semmit sem tudtunk meg az elmúlt hetekben, így az utolsó pillanatban, a fenti információval egyetemben névlegesítették, illetve jellemzőkkel ruházták fel a bővítményt, ami az All the Trappings nevet kapta a keresztségben, és nem meghatározott ideig teljesen ingyenesen tölthető a Microsoft konzoljával rendelkezőknek.

Hogy érdemes-e időt pazarolni a letölthető tartalomra? Nos, mivel ingyenes, ezért már elgondolkodtató, de érdemes figyelembe venni, hogy a letöltéssel az új terület mellett, amin újabb harcok és fejtörők várnak ránk, a régóta várt és hiányolt kooperatív mód is hozzáadódik az alapokhoz.

Hogy mi a helyzet a DLC PlayStation 3-as és PC-s verzióival? A kérdés jó, válaszaink azonban sajnos nincsenek hozzá, az illetékesek ugyanis ezeket csak egy későbbi időpontban kívánják datálni számunkra. Ezen két platform szerelmesei tehát várjanak türelemmel, Xbox 360-at birtoklók pedig rohanják meg az Xbox Live-ot.
Lara Croft and the Guardian of Light legújabb DLC csomagját, amiről tulajdonképpen semmit sem tudtunk meg az elmúlt hetekben, így az utolsó pillanatban, a fenti információval egyetemben névlegesítették, illetve jellemzőkkel ruházták fel a bővítményt, ami az All the Trappings nevet kapta a keresztségben, és nem meghatározott ideig teljesen ingyenesen tölthető a Microsoft konzoljával rendelkezőknek.

Hogy érdemes-e időt pazarolni a letölthető tartalomra? Nos, mivel ingyenes, ezért már elgondolkodtató, de érdemes figyelembe venni, hogy a letöltéssel az új terület mellett, amin újabb harcok és fejtörők várnak ránk, a régóta várt és hiányolt kooperatív mód is hozzáadódik az alapokhoz.'>
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 24 napja

Atomzsír a játék a híg fos tengerében

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 23 napja

Eleve azokat sem értem meg, akik az alappal játszanak, de hogy még olyan elborultak is vannak, akik DLC szednek hozzá. Egyetlen mentségük az, hogy ingyenes a pakk, de az elpazarolt időt ki téríti meg? Talán a coop elviselhetővé teszi a játékot. (Ez csak egy szubjektív magánvélemény, és a játékot is csak rövid ideig próbáltam ki.)

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ja de az alapjáték olyan gaggyer hogy hihetetken

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 23 napja

ez gyorsan kijött

válasz erre
Lara Croft and the Guardian of Light
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja