Lara Croft and the Guardian of Light: Dönts te arról, kik legyenek a következő DLC karakterei

2010. december 03.
1.9131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crystal Dynamics számításai szerint a nem várt sikereket elért Lara Croft and the Guardian of Light még minimum két DLC csomagot kap majd a közeli jövőben, amelyek a jelenlegi tervek szerint két-két vadonatúj főhőst állítanának Lara és társa helyébe.

A két DLC főszereplői megvannak, azonban az illetékesek tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy melyik bővítményt nyújtsák át első ízben a fanatikusoknak. Mivel mindkét kiegészítés közel áll a szívükhöz, a Crystal Dynamics nem gyötörte magát tovább a témában, inkább a rajongók kezébe adta a döntést.

Ennek köszönhetően akár te is hangot adhatsz véleményednek, ha szeretnéd befolyásolni a két DLC érkezési sorrendjét. Hogy mi közül lehet választani? Máris mondjuk! Az egyik letölthető tartalomban nem más, mint a legendás Legacy of Kain két hőse, Raziel & Kain állna be főhősnek a játékban, míg a másik csomagban a kissé őrült páros, Kane & Lynch kerülne terítékre. Hogy melyik duó kerül első ízben letölthetővé, az akár rajtad is múlhat, persze csak akkor, ha a játék hivatalos Twitter oldalán beállsz szavazni, és te is elmondod kit látnál szívesebben első körben. Pontos dátumot és árcédulát egyelőre még nem kaptak a DLC-k, de mire megszületik a döntés, arra feltehetően már ezek is tisztázódni fognak.
nincs még hozzászólás

Lara Croft and the Guardian of Light
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

tyber16 profiljaWickedSick profiljasony1515 profiljatotyak profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profiljaGargameth profilja