Lara fegyverarzenálját láthatjuk a legújabb Shadow of the Tomb Raider traileren

2018. augusztus 16.
1.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nyúlfarknyi videóval lepett meg minket a Square Enix és az Eidos Montreal a Shadow of the Tomb Raider-ről, melyen pár látványos és akcióban dúslakodó gameplay felvétel társaságában megismerhetjük Lara fegyverarzenálját.
 

Merthogy kedves kis régésznőnk ezúttal sem fegyvertelenül megy majd csatába, így az íjtól és a pisztolytól kezdve, az Uzin és a különféle gépkarabélyokon át, a gránátokig bezárólag mindent megtalálhatunk majd nála a küldetések során.

A videó mellett a készítők egyébiránt bejelentették, hogy a Shadow of the Tomb Raider-ből sem hiányzik majd a New Game Plus, vagyis a kampány teljesítése után legalább egy második végigjátszás vár majd ránk, melyben új pályarészek, képességek, ruhák, fejlesztések, fegyverek és egyebek lesznek feloldhatók.

Ezen felül játékstílusunk függvényében az újrajátszás előtt három út közül választhatunk magunknak, így a kígyó, a jaguár és a sas ösvényére is léphetünk, melyek eltérő stílust kínálnak, ezáltal az első a lopakodásra, a második a harcra, a harmadik pedig inkább a találékonyságra épít majd.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 16 napja

Jó lesz ez, én videók nélkül is hiszek benne.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 16 napja

Komoly dara lesz!

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja