Lara evolúciójáról szól a legújabb Shadow of the Tomb Raider videó

2018. május 16.
3.8661
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss videó bukkant fel a sokak által várt Shadow of the Tomb Raider-ről, mely sajnálatos módon egyelőre nem hemzseg még az új játékhoz kapcsolódó felvételektől, leginkább azért készült, hogy a fejlesztők életben tartsák a hype-ot.

Erre pedig tényleg tökéletesen alkalmas ez a kis felvétel, melyen Lara Croft evolúcióját, fejlődésének történetét veszik át pár mondatban az alkotók, ezáltal leginkább az újabb részekre koncentrálva kideríthetjük, hogy miből is lett a cserebogár, hiszen Lara elképesztően sokat változott az elmúlt esztendők alatt.

Ha te is kíváncsi vagy minderre, egy percig se habozz a Shadow of the Tomb Raider alábbi kedvcsinálójának megtekintésével, már csak azért se, mert a játékvilág legszexibb hőnőjét láthatjuk benne szinte folyamatosan.

A Shadow of the Tomb Raider várhatóan szeptember 14-én jelenhet meg világszerte PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 4 napja

Ha olyan lesz,. mint az előzők, akkor nem lesz gond. Csak ne akarják túlgondolni a fejlesztők.

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 4 napja

Én most egy kicsit bajba vagyok mert a Rise of Tomb Raider-t még x360 on vittem végig,és ott olyan volt hogy Igen nagy különbség volt a játék grafikája meg az átvezetők között..Ez lehetett azért mert CGI volt az átvezető,vagy mert sok helyen a következő generációs videókat rakták bele..De lehet hogy mixelik(itt is)a CGI-t és a játék grafikát,hasonlóan a 2013 as hoz..

1:13-1:43 ig(a videóban)nem vagyok biztos benne h nem CGI,és itt nem a kopasz csávó fejére gondolok,mert azt tudom hogy élő!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 4 napja

De rohadt jó videó!

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 4 napja

Király videó lett!
Nekem nagyon bejön, de még nem jutottam oda hogy végigvigyem a korábbi részeket is... pedig az uj 2013-as rész már egy ideje meg van.

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja