L.A. Noire: PC-re is érkezik?

2008. szeptember 22.
2.4441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Los Angeles az 1940-es években kemény hely volt.

Ha azokat az időket keverjük egy kis GTA játékmenettel és hozzáadunk egy jó kis sztorit, nyomozással, lövöldözésekkel, gengszterekkel, a kor hangulatával és rejtélyekkel megkenve, mit is kapunk? Hát az L.A. Noire-t! Az eredetileg csak és kizárólag Playstation 3-ra bejelentett cím, a napokban új értelmet nyert, ugyanis megtudtuk, hogy érkezik PC-re is, azonban természetesen az XBox tulajdonosok sem maradnak ki a jóból.

A játékot nem más, mint a Team Bondi és a Rockstar Games dédelgeti. Gondolom utóbbit senkinek sem kell bemutatnom és elég a név ahhoz, hogy referenciát kapjunk a minőségre! Mint mondottam a 40-es évek Amerikájában fog játszódni a sztori, az Angyalok Városában, ahol ezúttal nem a bűnözők oldalán vesszük fel a harcot, hanem fakabátok leszünk. Így a jó ügy érdekében kell harcolnunk, betartva a szabályokat. Vagy mégsem? Hát persze, hogy nem! Rendőrök vagyunk ember, bármit el tudunk simítani.

Bár a többi platformra kiírt megjelenés egyenlőre még nem hivatalosan bejelentett, azonban több jel is erre enged következtetni, így még ne igyunk előre a medve bőrére. Azonban a takaró alatt lehet reménykedni és megérteni a tényt, hogy szinte hajszálak választanak el attól minket, hogy drágalátos PC-nkre egy újabb nagyon jó játék érkezzen. Szurkoljunk együtt srácok!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Keverjük a GTA sorozatot egy kis Mafia résszel, és hopp, így lett az L.A. Noire röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja