Lángba borulunk a Dauntless új, ingyenes frissítésével

2020. március 21.
7.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár mostanság kicsit elhalkultak a fejlemények a Monster Hunter World-riválisnak tekinthető Dauntless körül, most kapásból egy sor újdonság áll rendelkezésünkre, lévén megérkezett a teljesen ingyenes Scorched Earth frissítés.

Az update-nek hála az eddigi legnagyobb behemót is tiszteletét teszi, nevezetesen Torgadoro, de ha ez nem lenne elég, akkor az új Blaze Escalation kihívások lehetőséget biztosítanak, hogy egymás után vegyük fel a kesztyűt a lángban született teremtmények ellen, miközben mindenféle módosító gondoskodik róla, hogy ne unatkozzunk.

Mindemellett a Searing Talons névre keresztelt Hunt Pass is megérkezett, amely egy sor ingyenes és prémium jutalommal kecsegtet, valamint a napi bejelentkezésekért járó jutalmak is sokkal pofásabbak lettek. Ó, azt mondtuk már, hogy a bevethető mozdulatokról és támadásokról is kapunk egy átlátható listát?

Nézd nagyban ezt a videót!



Dauntless körül, most kapásból egy sor újdonság áll rendelkezésünkre, lévén megérkezett a teljesen ingyenes Scorched Earth frissítés.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ronalddo írta:
Elhiszem hogy az a cél hogy konkurenciát állítsanak, de azért ez nagyon messze van a Monster Huntertól. Kinézetben legalábbis.
Nekem sem jön be, de ez F2P, szóval elfér a Monster Hunter mellett.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Elhiszem hogy az a cél hogy konkurenciát állítsanak, de azért ez nagyon messze van a Monster Huntertól. Kinézetben legalábbis.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 5 napja

Hű de rusnya ez a játék. meglepett smiley

válasz erre
Dauntless
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja