LAN III gamer PC-kkel bővült a CyberPower kínálata

2013. március 20.
1.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a CyberPower bejelentette, hogy négy új taggal bővítette ki számítógépeinek termékpalettáját.
Advertisement

A most bemutatkozó újdonságok a gyártó legfrissebb LAN III szériájába tartoznak, az üzletek kínálatában pedig CyberPower LAN III Mini-A, LAN III Mini-I, LAN III Xtreme és LAN III Commander típusjelzéssel fognak felbukkanni. A játékosokat célzó PC-k a lehető legkisebb számítógépházban kaptak helyet, így kiválóan alkalmasak lehetnek LAN partikra, ráadásul mindegyikük alacsony üzemi hőfokáról egy vízhűtéses rendszer gondoskodik.

A kvartett legkisebb tagja (Mini-A) a Fractal Design Node 304-es számítógépházával érkezik, aminek belsejében egy ASRock A75-ös alaplap kapott helyet. Az említett alaplapba az Advanced Micro Devices A4-5300-as APU-ja lett telepítve, méghozzá 4 GB rendszermemória, valamint egy 500 GB kapacitású hagyományos merevlemez társaságában, a videorendszer szerepét pedig az APU-ba integrált Radeon HD 7480D chip tölti be.

A Mini-I jelzésű modell a BitFenix Prodigy házzal érkezik, számítási teljesítményéről pedig az Intel harmadik generációs Core i7-3770K központi feldolgozója gondoskodik, ami mellett 4 GB DDR3-as rendszermemória kapott helyet. Alaplapnak egy ASRock B75-ös modell lett beépítve, az említett rendszermemória mellé pedig egy 500 GB-os háttértár lett társítva.

Az Xtreme megoldás konfigurációja az előbb említett társához hasonlóan a BitFenix Prodigy számítógépházba lett beépítve, viszont alaplapból egy Z77-es Gigabyte modellt kínál, amihez 8 GB DDR3-as rendszermemóriát és egy 1 TB-os hagyományos merevlemezt csatoltak a szakemberek. A központi feldolgozó szerepét az Intel Core i5-3570K processzora kapta, a képi megjelenítésről pedig az nVidia 1 GB-os GTX 650 videokártyája gondoskodik. Optikai meghajtónak egy DVD +/-RW megoldás lett telepítve.

A legerősebbnek számító Commander a Cooler Master HAF XB számítógépházával jelent meg, a belsejében pedig egy X79-es ASRock alaplap kapott helyet. A gép számítási teljesítményét az Intel Core i7-3820 központi feldolgozója szolgáltatja, kiegészítve 8 GB RAM-mal, valamint egy 1 TB-os hagyományos merevlemez és egy 128 GB-os szilárdtest-meghajtó párossal. A játékok megfelelő teljesítményét az nVidia 2 GB-os GTX 670 grafikus kártyája szolgáltatja, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi egység van jelen. Az új CyberPower LAN III Mini-A, LAN III Mini-I, LAN III Xtreme és LAN III Commander már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 439, 705, 795 és 1395 dolláros indulóáron.

LAN III gamer PC-kkel bővült a CyberPower kínálata - 2. kép


LAN III gamer PC-kkel bővült a CyberPower kínálata - 3. kép

Advertisement
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja