Lakat került a Midway központi bázisára, hatvan ember repül az utcára (Update)

2009. július 17.
1.7231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Midway több hónapnyi vergődés után a Warner Bros.

tulajdonában kötött ki, harminchárom millió Dollár kifizetését követően, ám a filmiparos nem tartott igényt az összes fejlesztő stúdióra és mint az utóbb nyilvánvalóvá vált, a kiadó főhadiszállására szintén lakatot dobtak, ezzel együtt pedig hatvannál is több embert hajítottak utcára, köztük a magas rangú vezetőkkel. A chicago-i headquater tehát megszűnik létezni, ellenben a szintén ebben a városban operáló stúdió, a Mortal Kombat csapatát munkával ellátó részleg megmarad és viszi tovább a sorozatot.

A Midway Newcastle nem kerülte el végzetét, a Wheelman-ért is felelős csapat a Necessary Force-t hagyta befejezetlenül, miközben a Warner megvásárolta az előbbi franchise nevét, ám az azt elkövető srácokra nem tartott végül igényt. A TNA franchise felett bábáskodó stúdió, a san diego-i iroda továbbra is életben van és befektetőket, vásárlókat keres egészen szeptemberig. Ha ők sem találnak anyagi mentőövet, ott is lakat díszeleg majd az ajtón.

A legfrissebb információk szerint a Chicago-ban található vállalati hivatal szintén nem úszta meg, innen tehát több mint hatvan ember távozik, velük együtt Matt Booty is, aki a CEO szerepét töltötte be a főhadiszálláson, ők szeptemberi távozással lépnek ki a cég életéből. Az új tulajdonos a saját érdekei szerint rendezi át a terepet, ami végül is érthető, de nem túl szívderítő.

Update: A leépítéssel kapcsolatos hírekkel nagyjából egy időben futott az információ, hogy a Warner-nek végül, az eredetileg tervezett 33 millió Dolláros kiadása 49 millióra rúgott, ennyibe került a mozis nagyhatalomnak a Midway bekebelezése. Ez már összeg a javából.
1 hozzászólás

marco

15 éve, 11 hónapja és 19 napja

Őrület, mi megy most a piacon. viszont úgy látom, szépen lassan rendeződnek a dolgok, az erősek talpon maradnak, a gyengék kiesnek. Igaz, ez nem minden esetben jó. mert bizony van, hogy a gyengénél van olyan produktum, aminek jobban tudnánk örülni, mint egy-egy kiadómogul cuccának...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja