Lair: Update Patch érkezik

2008. április 10.
1.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Factor 5 vegyes érzelmekkel fogadott játéka, a Lair hamarosan kap egy alapos update-et, tudtuk meg a Sony Computer Entertainment Japan-tól a mai nap folyamán.

A játék több sebből is vérzett melyek közül néhányat most begyógyít a Sony, persze nincs az összes problémára orvosság, de a leginkább kritizált pontokat azt hiszem, hogy a lehetőségekhez képes tisztességesen helyre pofozzák majd. Várhatóan a hónap közepén válik elérhetővé a javító csomag.

Az egyetlen szépséghibája, hogy jelenleg csak a japán PlayStation Store kap belőle, a többi régióról egyelőre nem esett szó. Mivel a csomag letöltése teljesen ingyen és bérmentve áll a rendelkezésünkre, úgy gondolom, hogy nem okozhat gondot a leszippantása, bár azt sajnos nem tudjuk, hogy a japán felületre tervezett patch kiszolgálja-e, kompatibilis lesz-e az amerikai NTSC, illetve PAL verziókkal.

A javítások nem túl hosszú sora a sokat kritizált irányítást vette célba, hiszen mint tudjuk, jelenlegi állapotában sárkányunk csak és kizárólag a SIXAXIS mozdulataira reagál, analóg karos vezérlés nem áll a randelkezésünkre. Ez változni látszik, hiszen az érkező patch már lehetősvé teszi a bal analóg karral való manőverezést, ami egy hatalmas pirospont. Kapni fog továbbá egy Dual Shock 3 kompatibilitást, a megvariált vezérlés mellé.

Mindezeken túl kapunk továbbá egy célzóikont a pontosabb találatok elérése érdekében, ám ez még mindig nem minden. A Sony a kiegészítővel szeretné minden pályára választhatóvá tenni a Wind Dragon-t és a Poison Dragon-t is, illetve érkeznek Lair-ös témák is a PlayStation Store online piacára.

Ahogy azt fentebb említettük, a kiegészítő csomag e hó közepére, pontosabba április 17.-ére van datálva és jelen állas szerint csak a felkelő nap országának lelkes gamer-ei hasznosíthatják a javítások áldásait. Árszabás nincs, hiszen egy újabb pirospont, hogy a felsorolt tartalmak ingyenesen lesznek hozzáférhetők a PlayStation Network tagjai számára.

Arról nincs információnk, hogy a japán patch működik-e a többi régió Lair kiadásaival, de egy próbát mindenképp megér a dolg. Gondolom sokatoknak már egyébként is van nipponi accountja. Rezgésre és analógkarra felkészülni, a sárkány morcos kedvében van.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja