L.A. Noire: Két asztalnyi kimaradt anyag

2011. május 15.
2.5541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tekintettel a már pedzegetett hozzávetőlegesen 25 órás játékmenetre, aligha jelenthetjük ki pironkodás nélkül, hogy a Rockstar Games reményteljes várományosa, az L.A.

Noire nem lesz valami nagyléptékű játék saját műfajában; történetesen OLYAN nagy lesz, hogy az Xbox 360-as verzió 3 egész DVD-t fog megtömni a krimi-akció-kalandjátékkal: a küldetésekkel, a 8 négyzetmérföldnyi várossal és a többivel... No igen, de a meghökkentő méretek mellett eszetekbe jutott az, hogy megannyi más játékhoz hasonlatosan az L.A. Noire esetében is képződtek olyan anyagok, amik aztán sosem hagyták el a vágótermet?

Brendan McNamara, a Team Bondi alapítója erre a kérdésre is rávilágított:

"...van két teljes asztalnyi - rablás és csalás -, ami sosem került bele a játékba, tehát sokat töprengtünk azon, mihez is kezdjünk ezekkel. Ami azt illeti, most egy új project-ötleten dolgozunk, szóval erre is visszatérünk majd."

Bár McNamara kissé bizonytalannak tűnik a témával kapcsolatban, egyelőre butaság volna elvetni az elméletet, miszerint ezeket a "kimaradt jelenetek" elképzelhetően egy DLC-formájában kerülnek végül napvilágra. Addig legalábbis fennáll ennek a veszélye, amíg a Team Bondi konkretizálja a dolgot. Vérmes reményeket ne tápláljunk ez iránt, de fásult sóhajjal le tegyünk le róla...

Türelem, bemutatóterem...
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Tökéletesen egyetértek a hír írójával, naná, hogy DLC lesz az ilyen anyagokból. Nem véletlenül maradtak azok ki a játékból, már előre gondoltak a jövőre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja