L.A. Noire: 5 hasznos tanács a Team Bondi-tól

2011. május 16.
3.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Péntektől fogva roskadoznak majd bolti polcaink a Rockstar Games felségjelzésével ellátott akció-kalandjátéka alatt, amely ugyan hatalmas alapterületen játszódik majd és a kellemesen csengő "open-world" jelzőt is ráaggatgatjuk, mindezek ellenére azonban merőben más tészta lesz, mint a Grand Theft Auto-sorozat.

Bűncselekmények, áldozatok, gyanusítottak, elkövetők, stb. A sor végén pedig mi állunk majd Phelps nyomozó bőrébe bújva, hogy az igazság érdekében nyomokat és bizonyítékokat leljünk. Nem lesz könnyű, ám a Team Bondi csapat ezúttal sem hagy magunkra! Összedobtak nekünk néhány eszenciális tippet a játékkal kapcsolatban: itt lejjebb!


1. Légy könyvmoly
A jegyzetfüzet Phelps leghathatósabb fegyvere az ügyek megoldásában. A füzetke tartalmazza az összes olyan információt, amire szükséged lesz a továbbjutáshoz; hova kell menned, kit hallgattál ki és kit nem, illetve, hogy mit találtál. Amennyiben gőzöd sem lenne, mit kell tenned, újra átvizslathatod a Case Objective-eket, vagyis feladataidat az adott ügyben.

2. A kamera a barátod
Üldözéskor - autóban vagy gyalog -, tartsd lenyomva a fókusz-gombot, a kamera így a prédára fókuszál. Ez rendkívül jól jöhet, amikor épületek közt szlalomozva, kerítéseken átvetődve stb. folyik a hajsza.

3. Mekkora legyen a kihívás?
Az L.A. Noire rendszere lehetővé teszi, hogy bármikor saját szád íze szerint szabhasd át a játékélményt. A játékban folyamatosan jelen van a zene, amely segít minket a bizonyítékok, nyomok megtalálásában, illetőleg néhány tipp is rávezethet minket a megoldásra - azonban ezek tetszés szerint állíthatók, ki-be kapcsolhatók.

4. Óvatosan az Intuíciókkal...
Lehetőleg állj ellen a kísértésnek, hogy felhasználd az Intuícióidat (Intuition), mihelyst hozzájutottál! Az Intuíciós rendszer rendkívül hasznos lehet olyan esetekben, amikor képtelen vagy meglelni a bizonyítékok utolsó darabját, vagy nem vagy tejesen biztos abban, hogy a kihallgatott alany hazudik-e avagy sem.

5. Nézz, hallgass és figyelj oda
Amikor az L.A. Noire-ral játszol, mindekelőtt figyelj arra, ami körülötted van, mit mond és csinál a kihallgatott személy. Vizsgáld át újra a bizonyítékokat, és bizonyosodj meg afelől, mire is utal, és miközben kihallgatsz valakit, légy résen, figyelj azokra a "mesemondó" jelekre, amik arra utalnak, hogy az illetőnek valami vaj van a füle mögött - figyelj arra, mit mondanak, és grabancon ragadhatod őket!

L.A. Noire: 5 hasznos tanács a Team Bondi-tól - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ezek nagyon hasznos tanácsok... idiótáknak. Naná, hogy egy nyomozós játékban minden részletre figyel a játékos, nem kell erre külön felhívni a figyelmet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja