Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben

2015. január 01.
2.6421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Mortal Kombat X karakterről hullt le a lepel azt követően, hogy egy finn játékmagazin, avagy a Pelaaja januári lapszáma idő előtt kiszivárgott, benne egy exkluzív cikkel a Netherrealm verekedős alkotásáról.

A cikkből ugyan túl sok újdonság nem derült ki a Mortal Kombat X-ről, ellenben a szkennelt képeknek köszönhetően egy kis újdonság mégis kitudódott idő előtt, mégpedig az, hogy Kung Lao, avagy az ismert és rettegett shaolin harcos is szerepet kap az alkotás karakterei között.

A kérdéses harcosról az alábbiakban néhány nem túl jó minőségű képet is megtekinthettek, de ennél több részletet egyelőre sajnos még nem tudtunk meg róla. Majd talán a hivatalos bejelentéskor!

Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben - 2. kép


Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben - 3. kép


Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben - 4. kép


Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben - 5. kép


Kung Lao is benne lesz a Mortal Kombat X-ben - 6. kép

Mortal Kombat X karakterről hullt le a lepel azt követően, hogy egy finn játékmagazin, avagy a Pelaaja januári lapszáma idő előtt kiszivárgott, benne egy exkluzív cikkel a Netherrealm verekedős alkotásáról.'>
3 hozzászólás

Marduk

10 éve, 14 napja

Szerintem a népszerűbb karakterek mindenképpen maradnak. Szerintem nagy felháborodás lenne, ha Sub-Zerot vagy Scorpiont kihagynák belőle. röhögő smiley Ikonikus karaktereket kivenni merész.

válasz erre

totyak

10 éve, 14 napja

Alap karakter már elég régóta, csúnya is lett volna, ha kimarad. Szerintem minden ismert karakter befut ebben a részben is, meg még hozzácsapnak pár újat.

válasz erre

kpal

10 éve, 14 napja

Multiban nehéz lesz választani röhögő smileymenő smiley

válasz erre
Mortal Kombat X
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja