Kunai néven jöhet a Rainbow Six: Siege új karaktere

2022. február 10.
32.2111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rainbow Six: Siege Year 7 Season 1 fejezetét állítólag 10 nap múlva mutatják be, de már van néhány információnk az új Operator körül, hogyan néz ki, és milyen fegyverei vannak.

A Year 7 egy új Defenderrel fog indulni, akit Kunai-nak hívnak. Nem tudjuk, hogy a hivatalos induláskor is megmarad-e a név, vagy sem, de a korábbi kiszivárogtatásokban ezt a nevet láttuk az új karakterről. A 2-es sebességű, 2-es életerejű védőként Kunai egy 9×19-es SMG-t és egy ACS 12-es ACS-t fog hordani elsődleges fegyverként.

Másodlagos fegyverként Kunai egy D-50-es oldalfegyverrel fog rendelkezni, hasonlóan Valkyrie-hez. Ezen felül másodlagos kütyüként választhatsz az Impact gránát vagy a szögesdrót között.

A fő fókusz Kunai elsődleges gadgetje, ami a Kiba Desc nevet viseli. Sajnos még nem tudjuk, hogy pontosan mit lehet vele csinálni, de a formája úgy néz ki, mint egy dobókés.
Rainbow Six: Siege Year 7 Season 1 fejezetét állítólag 10 nap múlva mutatják be, de már van néhány információnk az új Operator körül, hogyan néz ki, és milyen fegyverei vannak.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Bakker már hét éve tolják! meglepett smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja