Külső kijelzővel ellátott BenQ notesz

2007. december 27.
1.7171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A BenQ múlt héten bemutatta első SideShow-támogatású, külső kijelzővel felszerelt laptopját, a Joybook Q41-et.

A Microsoft legújabb operációs rendszerének debütálása óta kezdi belopni magát a notebookvilágba is a mobiltelefonoknál jól ismert másodlagos display, amelyen keresztül a felhasználók figyelemmel kísérhetik a készülék főbb funkcióit. A noteszgép fő képernyője 14.1"-es , a SideShow-kijelző átmérője pedig 2,5 coll, és 320x240 pixeles felbontást tesz lehetővé, különlegességnek számít azonban, hogy a szokásos alkalmazásokon kívül VoIP-beszélgetések bonyolítása is lehetséges a másodlagos displayen keresztül.

A rendszerben egy Core 2 Duo T7100-as processzor dolgozik, a megjelenítésért pedig szintén az Intel házából származó GMA X3100 grafikus csip (max. 358 MB megosztott memória) gondoskodik. A továbbiakban modelltől függően 512 MB-2 GB DDR2 Rammal, illetve 80-160 GB-s merevlemezes meghajtóval érkeznek a noteszek.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a BenQ mikor kezdi meg a Joybook Q41 kereskedelmi forgalmazását, és annak árára vonatkozó információ sem látott napvilágot.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 21 napja

Azta, nem is láttam még külső kijelzős notit. Egyébként elfért volna benne egy dedikált VGA is, de gondolom a külső LCD miatt nem fért volna bele az árfekvésbe.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja