Külső VGA házzal bővül az ASUS ROG család

2016. december 17.
4.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyákkal kapcsolatos technológia az elmúlt néhány évben igen sokat fejlődött, a kártyák erősödtek és az energiaigényük is kisebb lett, amit a hordozható gépek piacán is megfigyelhettünk.

Ettől függetlenül a komolyabb gamer laptopok még mindig igen vaskosak, nehezek és nem éppen a kényelmes hordozhatóságukról híresek, így több gyártó is egyféle hibrid megoldást fejlesztett ki. Igyekeznek kompaktabb, de azért erős laptopot piacra dobni, melyet megtámogatnak egy külső grafikus kártya házzal, ami például a játékokhoz rengeteg extra erőt ad a gépnek.

Külső VGA házzal bővül az ASUS ROG család - 2. kép

Az ASUS is tapasztalt már ezen a téren, nemrég pedig a ROG szériát bővítették az XG Station 2-es modellel. Az újdonság Thunderbolt 3-as csatlakozóval kapcsolódhat a gépekhez és az extra grafikus kártya mellett 4 USB 3.0 és egy Ethernet csatlakozót is kínál.

A kártya és a dokkolóban található táp hűtéséről 3 belső ventilátor gondoskodik, a táp pedig még a laptopot is tudja tölteni. A külső kapcsán megszokott ROG dizájnnal van dolgunk, amit piros LED világítással dobtak fel.
5 hozzászólás

William

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ez már tényleg egy erőmű, de ennek ellenére kétlem hogy ez a jövő

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Ezeknek annyira nincs létjogosultságuk, hogy csuda. Ha notit veszek, mobilis akarok lenni. Ezzel a kiegészítővel kicsit sem vagyok az. Majd, ha megoldják, hogy egy asztali vga egyetlen kábellel működjön notira dugva, akkor nem rikácsolok.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nekem nagyon nem jön be a kinézete.

válasz erre

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 19 napja

Micsoda atomerőmű! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 11 hónapja és 19 napja

Mintha Darth Vader lenne. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja