Külső nézetre váltanak az átvezetők a Far Cry 6-ban

2020. július 16.
3.7551
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Far Cry-sorozat egyik jellegzetessége volt a múltban, hogy a személyes történetmesélés érdekében még az átvezetőket is belső nézetből élvezhettük, azonban mint kiderült, a Far Cry 6 esetében ez is változik majd.

Navid Khavari, a játék sztorijáért felelős igazgató egy interjúban beszélt arról, hogy az új részben a történet minden eddiginél jelentősebb hangsúlyt kapott, ennek apropójából pedig olyan technológiák kerültek bevezetésre, melyek korábban nem jellemezték a szériát, így például megjelennek a külsőnézetes átvezetők is.

Ilyen esetekben a játékosok kívülről is láthatják majd az általuk irányított, illetve teljes egészében önmagukhoz igazított karaktert, és bár az átvezetők dominanciát élveznek a történetmesélésben, azért Navid szerint közel sem csak ezekkel halad majd a cselekmény, hanem minden egyes küldetéssel és apró játékelemmel hozzájárulhatunk a sztori felgöngyölítéséhez.
3 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 1 napja

Nekem jobban bejön, az az igazság.

válasz erre

Shade

3 hete és 1 napja

Az oka érthető, bár én bírom a belső nézetes átvezetőket, szerintem baromi látványosak, ez nálam a FarCry 3-nál működött, utána már nem igazán remekeltek benne.

válasz erre

Mordorer

3 hete és 1 napja

Az mondjuk jó kis újítás.

válasz erre
Far Cry 6
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljapityuska profilja