Külső nézetre váltanak az átvezetők a Far Cry 6-ban

2020. július 16.
4.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Far Cry-sorozat egyik jellegzetessége volt a múltban, hogy a személyes történetmesélés érdekében még az átvezetőket is belső nézetből élvezhettük, azonban mint kiderült, a Far Cry 6 esetében ez is változik majd.

Navid Khavari, a játék sztorijáért felelős igazgató egy interjúban beszélt arról, hogy az új részben a történet minden eddiginél jelentősebb hangsúlyt kapott, ennek apropójából pedig olyan technológiák kerültek bevezetésre, melyek korábban nem jellemezték a szériát, így például megjelennek a külsőnézetes átvezetők is.

Ilyen esetekben a játékosok kívülről is láthatják majd az általuk irányított, illetve teljes egészében önmagukhoz igazított karaktert, és bár az átvezetők dominanciát élveznek a történetmesélésben, azért Navid szerint közel sem csak ezekkel halad majd a cselekmény, hanem minden egyes küldetéssel és apró játékelemmel hozzájárulhatunk a sztori felgöngyölítéséhez.
Far Cry 6 esetében ez is változik majd.'>
3 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nekem jobban bejön, az az igazság.

válasz erre

Shade

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Az oka érthető, bár én bírom a belső nézetes átvezetőket, szerintem baromi látványosak, ez nálam a FarCry 3-nál működött, utána már nem igazán remekeltek benne.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Az mondjuk jó kis újítás.

válasz erre
Far Cry 6
20.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaMitüzenarádió profiljaiPet profiljamarco profilja