Külső nézetes játékon dolgozik a tinyBuild Games

2016. június 01.
3.2951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új videojátékon dolgozik a főként kiadóként, valamint a No Time to Explain fejlesztőcsapataként megismert tinyBuild Games, akik alaposan felkeltették az érdeklődésünket egy a Twitterre felkerült képkockával.

A csapat ugyanis nem titkoltan egy jelenleg még bejelentetlen videojáték kapcsán hozta nyilvánosságra az alábbi koncepciós rajzot, amihez csak annyit fűztek hozzá, hogy igazán tetszetős helyszín ahhoz, hogy ott mindenkit legyilkolhassunk.

A kép alapján egyébiránt annyi tűnik bizonyosnak, hogy egy külső nézetes - vélhetően - akciójáték formálódik a tinyBuild Games szárnyai alatt, amely elképesztő hangulata mellett nagy valószínűséggel valamiféle poszt-apokaliptikus környezettel örvendeztet majd meg minket. Találgatások helyett azonban várjuk a hivatalos bejelentést!


2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

A koncepciós rajz jó, de vajon ilyen lesz a játék is?

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

Háttérben havas hegycsúcsok, lerobbant, régi autó egy (vélhetően) gyárépület előtt. Talán valami világháborús dolog készül náluk is. Ausztria, Svájc, vagy Németország a tippem a helyszínnek, ha egyáltalán valós helyeken játszódik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja