Különleges kiadású Element V számítógépház a Thermaltake kínálatában

2010. január 02.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint az elsőrangú számítógép kiegészítőiről ismert Thermaltake újabb taggal készül kibővíteni a számítógépházainak termékpalettáját.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság Thermaltake Element V nVidia Edition típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és ahogy azt már a neve is mutatja, a számítógépház a gyártó népszerű Element V modelljének az átszabott változata, aminek a külső megjelenését a patinás hírnevű nVidia grafikus rendszereknek dedikálták.

A korábbi modellhez hasonlóan az újdonság is 532 X 220 X 537mm-es méretekkel rendelkezik, ami mellé 14,13kg-os súly párosul, és természetesen fel van készítve az összes microATX, standard ATX, valamint Extended ATX formátumú alaplap fogadására is.

Az új Thermaltake Element V nVidia Edition megfelelő hűtéséről öt darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy többszínű LED-el megvilágított 230mm-es a ház oldallapján, egy szintén többszínű LED-el szerelt 200mm-es a tetején, két darab 120mm-es az előlapi részen, egy 120mm-es pedig a hátulján kapott helyet, de a mérnökök persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem sem feledkeztek meg. A különféle meghajtókat öt darab 5,25 inches és hat darab 3,5 inches tárolóhelyre lehet beépíteni. A számítógépház tetőrészén kialakított I/O panelen egy eSATA és négy darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer hangszóró és mikrofon kivezetése található. Az új Thermaltake Element V nVidia Edition-ről további információkat várhatóan csak a közelgő CES rendezvényen tudhatunk meg, de egyes források szerint 140 euró körüli áron lesz majd beszerezhető.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Fúúú nekem kell egy ilyen, simán felvállalnám vele az nvidia iránti fanatizmusom Az ára kicsit magas, de ennyiért jó minőséget és sok ventit kapunk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljasoami profiljaGnoresz profiljadarkomen profilja