Különlegesebb Nexus mobilokat ígér a Google

2016. június 04.
3.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google kapcsán sokan még mindig a keresőszolgáltatásra gondolnak, ugyanakkor a vállalat már jó néhány éven túlnőtte ezt a funkcióját és egyre több energiát mozgósít a hardvergyártás irányába, melynek egyik fő szóvivője a Nexus család.

A Nexus szériába tartozó készülékeket eddig mindig kiadták valamelyik nagy partnerüknek, akik rendre minőségi készülékeket tettek le az asztalra, ugyanakkor alapvetően nem kaptunk melléjük "Google hatást". Sokszor csupán a letisztult, legújabb gyári Android és a hamar érkező frissítések különböztetik meg ezeket a készülékeket az adott partnergyártó saját néven futó készülékeitől, így érthető, hogy a kereslet sem a vártak szerint alakul.

Persze alapvetően sikeres termékekről beszélhetünk, hiszen a Google képes versenyképesen tartani az árakat, ugyanakkor érezhető, hogy lassan több kell ennél. Ezt a vezetőség is észrevette, nemrég pedig maga a vállalat vezetője, Sundar Pichai nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

A vezető elmondta, hogy a jövőben különlegesebb Nexus készülékekre számíthatunk, hiszen ki akarnak tűnni a többi androidos gyártó közül. Részletekbe nem ment bele, de vélhetően extra szoftveres megoldásokra és akár piac-első hardveres megoldásokra is számíthatunk, így összességében még jobban lehetnek a következő generációs Nexus okostelefonok és táblagépek.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Én gondolkodtam pont a képen szereplő Nexus telefonról, de már sajna nálunk nem is kapni úgyhogy be kell érnem egy másik telefonnal. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Sosem volt rossz a Nexus amúgy.

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Szerintem ezek csak nagy szavak és semmi nem lesz az egészből.

válasz erre

kpal

8 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nehéz lesz nekik ,de hajrá jó lenne már nem Samsungot látni mindenütt.

Fóton szereplő teló szép. .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja