Különleges Xbox csomag

2010. október 16.
1.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Ha már azon kezdenétek aggódni, hogy nem lesz elég Xbox 360 speciális csomag, el kell hogy oszlassunk minden kételyt, hiszen a Microsoft nemrég ette közzé a legújabb csodát, melyben két etalon játékot is adnak a konzol mellé.

Egyik a Forza Motorsport 3 lesz, amely elsősorban a gépjárművek és a száguldás szerelmeseinek igényeit hivatott kielégíteni. A másik a sokkal érdekesebb és egyedi Alan Wake, mai után garantáltan megnyalja minden játékos a tíz ujját. Még azok is akik rendületlenül hisznek egy PC-s átiratban.

A csomag egy 250 GB-os Xbox 360 S-t tartalmaz. A csomagot egyelőre Kanadában lehet kapni, de már bejelentették Dél-Koreában, és bizonyos források szerint Európában is kapható lesz, 348 dolláros áron. Ez jelenleg körülbelül 70.000 forint, amiből ha a két teljes játék árát levonjuk, szerintem még azok is elgondolkoznak rajta, akik mostanáig kizárólag PC-ben gondolkodtak. Nem baj ha van egy ilyen is, amíg a PC szervizben van. Egyetlen incifinci probléma azért akad a dobozzal, mégpedig, hogy az Alan Wake csak kód formájában csücsül benne, és le kell töltenünk. Úgyhogy azért a labda még a magasban van.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 3 napja

Ennyire nem kellene sóhernek lenni a Microsoft-nak. Most azt a nyomorult Alan Wake-et nem lehetett volna dobozos formában adni? Legalább az ember el tudta volna cserélni, ha már kijátszotta.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 4 napja

szerintem nem drága ennyiért

válasz erre

DNS

11 éve, 2 hónapja és 4 napja

Jó a jógázóknak, ők akár mind a húsz ujjukat is megnyalhatják.
Kellemest a hasznossal...

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 4 napja

Én ennyiért is drágállom.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 4 napja

Milyen az a 360 S?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mordorer profiljaspitspaz profilja