Különleges Street Fighter V kontrolleren dolgozik a Mad Catz és a Capcom

2015. március 12.
1.4591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Jó néhány éve már annak, hogy a mozik mellett különleges játékgépek várták az érdeklődő fiatalokat, az ilyen gépeken lefolytatott harcok pedig sokkal jobb élményt nyújtottak, mint a billentyűzet gombjainak eszeveszett nyomkodása.

Erre a perifériagyártók is rájöttek már, hiszen az utóbbi években számos különleges, általában egy-egy játékhoz specializált irányítóeszközt mutattak be. A Mad Catz híres arról, hogy jó néhány különleges kiegészítővel várják a játékosokat, mostanság pedig a Capcom csapatával együttműködve dolgoznak egy új fejlesztésen.

Az új fejlesztés pedig nem más, mint a PlayStation 4-hez szánt Street Fighter V kontroller, amelynek hála igazi játékgépes érzések önthetnek majd el minket. Az egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen árban és mikor jelenik majd meg a kiegészítő, a fejlesztőknek azonban bőven még idejük, hiszen a játék csak 2016 tavaszán érkezik.
5 hozzászólás

xpforever

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Hát, én valahogy már nagyon hozzászoktam az egér+billentyűzet kombóhoz, még az kontroller is idegen röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja

Igazi játékgép kinézete van ennek a kontrollernek. (Mármint az irányító részére gondolva)
A fanatikusokat biztosan meg megörvendeztetik, de én úgy őszintén egy játék miatt nem igazán vennék egy bizonyosfajta kontrollert.

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja

Kicsi voltam még, amikor ezek a gépek virágkorukat élték (vagy talán még nem is éltem). Viszont sokszor eszembe jut, hogy manapság is lenne ezeknek létjogosultságuk. A régi motorosok biztosan vevők lennének rá, illetve mára már felnőtt egy újabb játékos generáció is, akik nyilván nem hagynák ki. Óriási pénzeket hozna. Ha az ember bátor lenne, simán bele lehetne vágni egy ilyen bizniszbe, csak helyet kéne bérelni, meg jó pár régi, vagy új gépet beszerezni.

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja

Ez hozza 90-es éveket . mosolygó smiley

válasz erre

fnx

9 éve, 10 hónapja

Akkor lehet majd zongorázni rajta egy nehezebb kombóhoz röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja