Különleges pendrive érkezik a Super Talent műhelyéből

2014. január 01.
1.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az USB-s meghajtók szinte teljesen leváltották a CD-ket és DVD-ket, hiszen jóval hosszabb távon alkalmazhatjuk őket, valamint a legtöbb esetben még az említett tárolók kapacitásainál többet is pakolhatunk rájuk.

Szerencsére az áruk is viszonylag rendben van, valamint a gyorsabb adatmozgatást lehetővé tévő USB 3.0 technológia is egyre több pendrive esetében olvasható a leírásban.

A mobiltelefonok és táblagépek térhódítása azonban már egy ideje néhány gyártó fantáziáját megmozgatta, melynek eredménye legtöbbször egy kétcsatlakozós pendrive lett. A NAND Flash tárhelyeket és DRAM memóriákat gyártó Super Talent is felfigyelt erre a lehetőségre és megalkotta az Express Motile USB 3.0 nevet viselő megoldást, mely amellett, hogy normál pendrive-ként funkcionálna, kapott egy micro-USB csatlakozót és vele együtt OtG támogatást is.

A 8 és 64GB közötti modellek tehát közvetlenül androidos készülékeinkkel is tudnak kommunikálni, illetve fájlokat is tudunk mozgatni a két eszköz között, így azoknak ajánlott, akik sokszor vannak úton és sokszor használják táblagépüket, vagy mobiltelefonjukat a munkájuk során.
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

Én annyira nem látom a lehetőséget a mobilos, meg táblagépes oldalon. Egyszerűbb, ha veszek egy nagyméretű memóriakártyát a gépezetbe és akkor nem kell kábellel vacakolni, meg mindent magunkkal cipelni. Egy memóriakártya sem drágább, mint egy hasonló méretű pendrive.

válasz erre

kokasbalazs

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

nahh ez elég jó!

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja