Különleges okosórákban gondolkodik a Montblanc

2015. január 03.
1.5261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ahogy az okostelefonok és táblagépek esetében már megtörtént, úgy az okosórák piacán sem maradhatott el a luxustermékek megjelenése, a német Montblanc pedig egy igen érdekes megoldást fejlesztett ki.

A vállalat ugyanis egészen egyedi módon ötvözi a hagyományos prémium órák és az okosórák világát, melyet valószínűleg sokan fognak majd másolni. Ez a különleges megoldás pedig nem áll másból, mint egy különleges szíjból, mely egy monokróm kijelzőt is magában foglal.

Ez a kijelző mutatja a hívásainkat, üzeneteinket, aktuális naptárbejegyzésünket és emlékeztetőnket is, valamint akár a multimédiás tartalmakat is vezérelhetjük vele. Az akkumulátora nagyjából 5 napig bírja, a legnagyobb hiányossága pedig minden bizonnyal az egészséggel kapcsolatos funkciók teljes hiánya. Ettől függetlenül nagyon ötletes megoldásról van szó, mely egyelőre hivatalosan az Android és iOS rendszereket futtató készülékekkel képes együttműködni. Az árazás terén 200 dollár (53 000 Ft) körüli árral kell számolni, azt viszont nem tudni, hogy a szíj esetleg mennyire kompatibilis más gyártók óráival.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

bartok26

10 éve, 12 napja

Ez már baromság tök fölösleges.

válasz erre

kpal

10 éve, 12 napja

Én nem tudom sokakat mért vonz ennyire ez az divat hullám , mobil bőven elég , az óra maradjon klasszikus.

válasz erre

totyak

10 éve, 12 napja

Miért kell ilyen híres óragyártóknak is beszállni ebbe a szánalmas okosóra bizniszbe?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja