Különleges kiadású TW117A4-es táblagép az Onkyo kínálatában

2010. november 28.
2.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A japán illetőségű Onkyo a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a tábla PC-inek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság valójában nem egy új fejlesztés eredményeképp született meg, hanem a gyártó legfrissebb Onkyo TW117A4 modelljének a csekély mértékben módosított változata, ami az üzletek kínálatában limitált példányszámban fog felbukkanni. Az alapváltozattal összehasonlítva a különbség mindössze, hogy az új modell hátlapján egy Snoopy figura kapott helyet, és az operációs rendszer háttérképén, valamint ikonjain is az említett képregényhős és társai szerepelnek.

Ami a gép technikai specifikációját illeti, az teljes mértékben megegyezik az alap TW117A4 modellével, vagyis mindössze 263 X 168 X 18,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 990 grammos tömeg párosul. A rendszer egy 10,1 inches kapacitív érintőkijelző köré lett tervezve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól ismert webkamera 1,3M pixeles változata, a sztereó hangszórópár, valamint a mikrofon sem.

Az Onkyo TW117A4 a már jól bevált Pine Trail recept alapján lett készítve, vagyis a borítása alatt az Intel NM10 Express chipkészlet található, az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójának, valamint egy 1GB RAM-mal feltöltött DDR2-es memóriarendszer társaságában. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A táblagép hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet kontroller, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy SD és MMC formátumokra felkészített kártyaolvasó (SDHC kompatibilis), egy hagyományos D-Sub VGA kimenet, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált HD audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója.

A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy 3000mAh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint 3,8 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A különleges kiadású Onkyo TW117A4 szállítására várhatóan csak 2011 márciusában fog sor kerülni, az áráról a gyártó viszont egyelőre sajnos nem közölt információt.


Különleges kiadású TW117A4-es táblagép az Onkyo kínálatában - 2. kép

2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

10 éve, 9 hónapja és 5 napja

Azonnal gyalulni róla a win7-et és egy multitouchos Ubuntuval máris maga a tökély.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt