Különleges egérrel bővült a Gigabyte kínálata

2012. június 27.
1.4101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Gigabyte Technology a mai napon bejelentette, hogy egy új fejlesztésű modellel bővítette ki a számítógépes kontrollereinek kínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított egér a boltok polcaira Gigabyte Aivia Xenon Dual Touchpad típusjelzéssel fog megérkezni, és ahogy arról már az elnevezése is árulkodik, különlegessége, hogy nem csak hagyományos egérként lehet használni, hanem igény esetén akár touchpad-ként is munkára fogható. A vállalat most bejelentett mutatóeszköze 95 X 55 X 19 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 68 grammos tömeg társul.

A Gigabyte Aivia Xenon Dual Touchpad a számítógépek USB portjához már vezeték nélkül csatlakoztatható, a működéséhez szükséges energiát pedig két darab AAA elem szolgáltatja. A fényes fekete külsővel rendelkező mutatóeszköz lézeres szenzorral lett tervezve, aminek felbontása 1000 DPI. A kontroller egér és touchpad funkciója között a bal oldalra telepített gomb segítségével lehet váltani, az aktuális üzemmódról pedig egy kétszínű LED ad tájékoztatást.

Az új egér kínálatában természetesen fellelhető a cég által szinte összes egérnél alapfelszereltségként biztosított Free-Scrolling technológia, amely segítségével még könnyebben böngészhetünk a file-ok között. A felsorakozó extra funkciók közé tartozik még, hogy touchpad üzemmódban használhatjuk a mellékelt Aivia Painter alkalmazást is, ami főként céges meetingeken vagy előadásokon lehet nagy segítség.

A Gigabyte Aivia Xenon Dual Touchpad várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.

A Gigabyte Aivia Xenon Dual Touchpad jellemzői:
A világ első kettős üzemmódú touchpad egere.
Gigabyte Free-Scrolling technológia.
Intuitív multi-touch funkció.
Tíz méteres hatótávolság.
Exkluzív Aivia Painter szoftver.

Különleges egérrel bővült a Gigabyte kínálata - 2. kép


Különleges egérrel bővült a Gigabyte kínálata - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nem rossz amúgy, kipróbálnám!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Kényelmetlennek néz ki...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja