Különleges dokkolóval érkezik az MSI újabb gamer laptopja

2014. szeptember 06.
2.0381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az MSI egyre több termékkel próbálja kiszolgálni a játékosok igényeit, nemrég pedig egy újabb hordozható játékgépet jelentettek be, melynek legnagyobb különlegességét inkább a hozzá tartozó dokkoló jelenti.

Azért ennyire ne rohanjunk előre, hiszen maga a laptop is igen impozáns adatokkal rendelkezik annak ellenére, hogy a 13 hüvelykes mezőnyben versenyez. Ezúttal nVIDIA vagy AMD terméknek nyoma sincs, hiszen az MSI GS30 Shadow-ban az Intel Core i7-es processzor mellett egy Intel Iris Pro grafikus egység teljesít majd szolgálatot.

A 13,3 hüvelykes kijelző felbontás egyébként akár 2560x1440-es is lehet, memóriából pedig maximum 16GB fér bele. A mindössze 1,3kg súlyú laptop egyébként kevesebb mint két centiméter vastag, képernyőméretéből adódóan pedig könnyen hordozható.

Az igazi különlegességet azonban az MSI GamingDock adja, mely egy külön dokkoló lenne. A különleges dokkoló extra erőt ad a kis gépünknek, hiszen asztali grafikus kártyát helyezhetünk el benne, mely igencsak meg tudja dobni egy ilyen gép teljesítményét. Ezen kívül különféle csatlakozások is helyet kaptak rajta, így segítségével tulajdonképpen egy komolyabb asztali géppé is előléphet a laptopunk.
6 hozzászólás

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 10 napja

Hm, ez egész érdekes

válasz erre

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 11 napja

Az ötlet nem rossz, de így picit fura.

válasz erre

zender

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

Érdekes hogy gamer laptopként pozicionálják... Végülis csak a dokkolóval együtt gamer...

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

Erről a dokkolóról most hallok először. meglepett smiley És nem tudom mit gondoljak róla így hirtelen...röhögő smiley Talán egy picit "fölösleges" érzésem van...Nemtudom

válasz erre

maxx1717

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

atya isten, ha van felesleges dolog az életben... röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

ugy nez ki mint anno a bakelit lejatsz röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja