Különleges mikrofonnal bővül az ASUS ROG család

2017. január 12.
4.0071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Republic of Gamers szériája rendkívül népszerű a játékosok körében, a vállalat pedig minden évben rengeteg újdonsággal várja az érdeklődőket, idén pedig egy nagyon érdekes fejlesztést is kivittek a CES-re.

Az ASUS ROG Strix Magnus személyében ugyanis bemutatkozott a vállalat első asztali gamer mikrofonja, mely elsőre egy egészen fura darabnak tűnik. A különleges formavilág mögött 3 beépített kondenzátor mikrofon, USB HUB és állítható ASUS Aura RGB világítás lakozik.

A gyártó ezt a terméket kifejezetten a játékosoknak és a streamereknek készítette, hogy kiváló hangminőségben tudjanak kommunikálni a csapattársakkal vagy a nézőkkel. Az újdonság hazai ára még nem ismert, de tény, hogy az idei ROG újdonságok egyik legkülönlegesebb modelljével van dolgunk.
3 hozzászólás

William

7 éve, 9 hónapja és 26 napja

Az rgb kihagyhatatlan röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Remélhetőleg nem olyan drága lesz, de mondjuk a streamerek elég komoly konfiggal rendelkeznek és szerintem pont nem a mikrofonon fognak spórolni.

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja

Ki használ manapság játék közben asztali mikrofont? Mindenki a fülesbe épített kis vackot használja. Játékra bőven jók azok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja