Különleges DDR4-es modulokat mutatott be a Corsair

2016. szeptember 29.
3.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair itthon is igen ismert márka, sokan talán a Cooler Master legnagyobb ellenfelének tartják a vállalatot, mely egyik legnagyobb riválisával ellentétben a memóriamodulok piacán is nagy erőkkel van jelen.

A DDR4-es rohamban ők is részt vettek, az első megoldásuk óta pedig már több árszegmensben is jelen vannak. Nemrég a különlegesebb modulokra vágyó felhasználóknak mutattak be egy újdonságot, a DOMINATOR PLATINUM Special Edition-t.

Az ezüst és fekete színekben érkező különleges változat masszív külsőt kapott, mely a legtöbb piacon lévő modultól eltér, illetve világítást is építettek a házba. A limitált kiadás jelen esetben 500 modult jelent, melyek 32 GB-os csomagokban érkeznek 380 és 420 dollár fejében, a teljesítmény terén pedig 3200 MHz-re lettek belőve.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

Extrém külső, de elég drága cucc.

válasz erre

kylx

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

128 GB DDR4 teszt.

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

Az a szomorú, hogy 32Gb-os DDR4 csomagok vannak, miközben egy rendesen megcsinált játéknak (amilyet már rég nem láttam) 4Gb, de max. 8Gb memóriának elégnek kellene lennie. Sajnos a fejlesztők telibe szärják az egészet. Ehhez képest már 16Gb-ok vannak az ajánlott gépigényekben.

válasz erre

szattila

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

420$ kenjék a hajukra a RAM tuningnak amúgy sincs jelentősége nem a RAM a szűk keresztmetszet a mai gépekben hanem az egy szálon futó szoftverek miközben ott röhög a 4-8 szál a procikban kihasználatlanul.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja