Különböző ajándékok várnak ránk a Guild Wars 2-ben az első rész achievementjeinek köszönhetően

2010. október 11.
2.4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az ArenaNet és az NCsoft brigádja minden kétséget kizáróan ért a játékosok nyelvén, ezt kívánja alátámasztani az a sok-sok sikeres sorozat, amelyekkel az évek alatt a srácok megleptek minket.

Legfrissebb akciójuknak köszönhetően azonban megállapítható, hogy jó ötletekért sem kell a szomszédba menniük a fejlesztőknek, hiszen egy olyan kezdeményezéssel álltak elő számunkra, amelynek köszönhetően a Guild Wars első részében elért achievementjeink után értékes in-game tárgyakat kapunk a második epizód betöltését követően.

Így ha elég ügyesek vagyunk a jelenleg is népszerű Guild Wars-ban, akkor akár nagyon brutális kezdő felszerelésekkel is indíthatunk majd a folytatásban, az elért achievementek alapján kaphatunk akár kardokat, páncélokat és egyéb hasznos in-game ajándékokat is. Ha már most kíváncsiak lennénk arra, vajon teljesítményünk után milyen jutalmak ütik markunkat a második epizódban, akkor érdemes ellátogatni a Guild Wars 2 hivatalos honlapjára, ahol találunk majd egy Hall of Monuments Reward Calculator nevű szerkezetet. Itt egyszerűen csak be kell írnunk karakterünk nevét, és a kalkulátor máris kidobja nekünk, hogy milyen exkluzív tárgyakat kapunk a Guild Wars 2 kezdésekor. Ha lusta vagy keresgélni, IDE kattintva rögtön elérheted az oldalt.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ez tetszik nekem, bár a túl erős kezdő karakter lehet, hogy rontja majd a játék élvezeti fokát.

válasz erre

marco

14 éve, 8 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Mekkora ötlet!meglepett smiley
Nagy!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 9 napja

Mekkora ötlet!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja