Külön eventet kapott a World of Tanks az űrhajózás világnapjára

2018. április 12.
6.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming bejelentette, hogy az űrhajózás világnapján, azaz ma egy speciális eventet indítanak útnak a World of Tanks keretein belül, mely bár csak névlegesen kapcsolódik a világűrhöz, ellenben így is biztosan örülnek majd neki a rajongók.

A limitált ideig tartó esemény a Stellar Bonus event névre hallgat, és bár a készítők kiemelték, hogy abból az alkalomból indul, hogy Jurij Alekszejevics Gagarin ma 57 éve, hogy meghódította a világűrt, azonban néhány extrát leszámítva más formában nem tudunk megemlékezni a jeles eseményről.

Persze az eventet így se hagyjuk ki, hiszen aki a mai napon bejelentkezik a játékba, az garantáltan hozzájuthat +100% Combat XP-hez, +300% Crew XP-hez, +300% Free XP-hez és +50% Credits boosterhez, melyek hatása egy teljes órán keresztül tart majd. A boosterek egyébiránt az event után is felhasználhatók lesznek, de erre csak 24 órája lesz minden egyes játékosnak, tehát nem érdemes késlekedni.

Érdekesség, hogy a világnap és az event alkalmából a Wargaming felkérte a Nemzetközi Űrállomáson szolgálatot teljesítő két orosz űrhajóst, hogy World of Tanks pólót húzva, a világűrből jelentkezve hozzanak kedvet a rajongóknak az eventhez. Mutatjuk, miként néz ki mindez:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Közben nem jut eszükbe mondjuk javítani az 1.0 bugtengert? Rohadtul laggol a játék a frissítés óta, és nem a netemmel van baj, hanem a szerverekkel. Idegesítő amikor lősz, de az ellenség már a képernyőn sincs.

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

De kemény!

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja