Küllemre gyúr a Pro Evolution Soccer 2010

2009. május 11.
3.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A kötelező tartalmi és gameplay bővítések, finomítások mellett a Konami keményen ráhasal a Pro Evolution Soccer 2010 külső megjelenésére is.

Számos ponton fejlesztik tovább a legutóbbi részben tapasztalt látványt, erről már meg is villantották az első screenshot-ot, megjegyezve, hogy még igencsak korai fázisból származik a pillanatkép. A FIFA-val vérre menő háborút folytató japán futballsorozat egyre nagyobb körökben nyerhet teret, amennyiben komolyabb fejlődéseket is képes lesz felmutatni.

A komolyabb alatt természetesen azon elemeit értjük, amelyekkel eddig nem volt képes versenyre kelni az EA Sports focijával. A Pro Evolution Soccer a megszállott digitális futballisták nagy kedvence, mert a leginkább realisztikus széria az egyébként gyakorlatilag kétdarabos felhozatalból. A Konami egyelőre hallgat a fejlesztésekről, de a vizuális előrelépést már elkezdték felvezetni. A fényhatások dinamikája átesik majd egy pozitív változáson, a nap és a reflektorok valós időben fognak például tükröződni. Megjelent az első állókép a Pro Evolution Soccer 2010-ből és még a Konami szerint bőven lesznek változások, a különbség már így is látványos a 2009-es kiadáshoz képest. Nem vagyunk nagy PES szakértők, ennek megítélését a kedves szemlélődőre bíznánk. A kép egyenesen a játékból származik, elvileg semmi trükk, semmi púder...


Küllemre gyúr a Pro Evolution Soccer 2010 - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nagyon komoly grafikája van.De vki léci egy telepítő kódot...Köszönöm előre is.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja