Kukkants bele a Final Fantasy XV demójába (gameplay)

2015. március 18.
1.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Final Fantasy Type-0 HD launch trailere után egy újabb mozgóképet tudunk mutatni nektek a Final Fantasy-sorozat kapcsán, lévén az említett HD feldolgozás megvásárlói már holnap belekóstolhatnak az újgenerációs epizód korai demójába.

Az Episode Duscae névre keresztelt demonstrációs anyag alaposan bemutatja, hogy mire is számíthatnak majd a játékosok a Final Fantasy XV-től a megjelenés idején - méghozzá nem csak a küllem, hanem a videó tanúsága szerint a játékmenet tekintetében is.

A Final Fantasy XV - Episode Duscae demója március 19-én, avagy a holnapi napon válik elérhetővé Európában PS4-re és Xbox One-ra is, első körben a Final Fantasy Type-0 HD előrendelőinek.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy Type-0 HD launch trailere után egy újabb mozgóképet tudunk mutatni nektek a Final Fantasy-sorozat kapcsán, lévén az említett HD feldolgozás megvásárlói már holnap belekóstolhatnak az újgenerációs epizód korai demójába.'>
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 20 napja

Nagyon tetszik ez a játék. Én sem lennék egy pc kiadás ellen. Nem is értem miért nem jön, mostanában sok régebbi FF cím megjelent.

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 10 hónapja és 20 napja

Követelem PC-re.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 10 hónapja és 20 napja

sarakrael írta:
Még mindig divat az, hogy minél közelebb van a megjelenés, annál csúnyább lesz a játék.
Szerintem egyáltalán nem csúnyább, vagy max egy picit, de még nem a végleges verzió ez. Optimalizálatlan is mint a fene. röhögő smiley A játék meg nem hinném, hogy idén kijön vagy jövőév elején, szóval van még idejük.

Rohadna meg, de várom már... röhögő smiley Tegnap egész estés film helyet streamet néztem, pedig sose nézek ilyeneket... röhögő smiley

válasz erre

sarakrael

9 éve, 10 hónapja és 20 napja

Még mindig divat az, hogy minél közelebb van a megjelenés, annál csúnyább lesz a játék.

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaPatrik94 profiljaManiac profilja