Kukkants bele a Dragon Ball Xenoverse 2 első órájába

2016. október 10.
3.1141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalosan is elrajtolt néhány szerencsés flótás számára a Dragon Ball Xenoverse 2 bétája, ha viszont te nem tartozol a kiválasztottak közé, akkor most itt az alkalom, hogy közvetetten vess egy pillantást a kérdéses bunyós cím ezen változatára.

Ennek köszönhetően az első percektől, ergo a karakterkészítéstől kezdve csatlakozhatunk a játék sajátos élményéhez, hogy a tutorialon át lehetőségünk nyíljon átélni az első küldetéseket is, amelyek bizonyára már nem igazán fognak különbözni a játék végleges változatától.

Ha tehát úgy tetszik, az alábbiakban a Dragon Ball Xenoverse 2 boltokba kerülő verziójából vehetjük szemügyre az első órácskát, amely minden tekintetben az első részre építkezik, de ahhoz képest lényegesen szebb és összetettebb élményeket garantál.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Ball Xenoverse 2 bétája, ha viszont te nem tartozol a kiválasztottak közé, akkor most itt az alkalom, hogy közvetetten vess egy pillantást a kérdéses bunyós cím ezen változatára.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Hú, a beszélgetős részek néha nagyon erőltetettnek látszanak, mind szinkronban, mind karaktermozgásban. A verekedés az korrekt.

válasz erre
Dragon Ball Xenoverse 2
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja