Kukában az Infinity Blade: Dungeons

2013. július 13.
2.2601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Tavaly még csupán a csúszás volt bizonyos, mostanra azonban már az is, hogy soha sem jelenik már meg az Infinity Blade: Dungeons, a játék fejlesztését végleg leállították.

Igazi irónia, hogy a játék fejlesztői által választott nevük most végleg beteljesült, noha az Impossible Studios már februárban csődbe ment.

Legutolsó fejlesztésük, az Infinity Blade: Dungeons azonban még ennek dacára is úgy tűnt, megjelenhet, hiszen már nagyon a végső fázisban járt. Eme játék volt a fejlesztők egyetlen próbálkozása, de sajnos beletört a bicskájuk. A dungeon-crawler a'la Torchlight most már sosem jelenhet meg a hivatalos bejelentés szerint.

A bejelentést maga Donald Mustard, a Chair Entertaiment igazgatója tette legutóbbi podcastjében. Elmondása szerint a Dungeons egy érdekes oldalhajtás lett volna az Infinity Blade univerzumában, amit szívesen patronáltak, és idáig gondolkodtak rajta vajon mi lenne a legjobb miután a fejlesztők becsődöltek. Végezetül hozzátette, ez a sajnálatos eset nem jelenti azt, hogy ne lennének további Infinity Blade játékok.
csúszás volt bizonyos, mostanra azonban már az is, hogy soha sem jelenik már meg az Infinity Blade: Dungeons, a játék fejlesztését végleg leállították.'>
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Pedig lehetett volna végre egy minőségi mobil játék

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Hát azért elég hiánypótló gamma lett volna.....

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nem fog hiányozni. Mobilon tucatjával vannak ilyenek.

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hát ezért mondjuk nem kár...

válasz erre
Infinity Blade: Dungeons
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja